fbpx
Gå till Aktiv Skolas hemsida »

Hej!

Det är jag som är Tryggve! Öppna luckan och kolla in vilken som är dagens rörelse, det är ju skönt att skaka loss lite, eller hur? När du är klar får du även tips på en kul lek!

Dagens lucka sponsras av:

Dagens rörelsefilm

Naturbingo

Förbered en bingobricka med olika naturföremål som finns i närheten. Deltagarna delas upp i lag och försöker få bingo genom att hitta sakerna som finns på bingobrickan. När någon grupp fått en full bingorad ropar man BINGO!

Veckans hälsotips

Mat

Att äta grönsaker, frukt och bär är jättebra för kroppen. Genom att tänka på att försöka äta så många olika färger som möjligt under en dag så får du massvis med nyttigheter som kroppen behöver! Läs mer om matens betydelse i vårt hälsomaterial.

Håller ditt barn på med någon organiserad fritidsaktivitet?

Studier visar att organiserade fritidsaktiviteter, som att sjunga i kör eller att spela i ett fotbollslag, har positiva effekter på barns hälsa. Att inte delta i organiserade idrotts- och kulturaktiviteter visade negativa konsekvenser på både barnens hälsa och betyg, skriver forskning.se i en artikel från 2020. Håller ditt barn på med någon organiserad fritidsaktivitet? Berätta gärna vilka och hur många i din motivering.

JA
NEJ

Tack för din röst!

Motivera gärna ditt val:

Skicka motivering
Go to Top