Idrottshjälpen 2022 – God jul och gott nytt år!

Publicerad 21 december 2022

Tack för allt som har hänt 2022!

I en tid när vi nås av rapporter om att många idrottsföreningar tvingas höja sina priser pga ökade elkostnader samtidigt som inflationen gräver hål i mångas plånböcker. Är det många som blir tvungna att se över alla sina utgifter, och dra ner på det som man egentligen inte vill dra ner på.

 

Vi möts varje vecka av berättelser från mammor som varit tvungna att säga till sitt barn att den tyvärr inte kommer kunna hänga med kompisarna på fotbollscupen i sommar eller pappor som tvingas konstatera att dess barn inte kan ha samma klubbkläder som alla andra.

 

På Aktiv Skola har vi nära till handling, när vi uppmärksammas på samhällsproblem som drabbar barn och unga går vi till konkret handling. Det var detta som gjorde att vi för snart 2 år sedan startade Idrottshjälpen, ett sätt för mammor, pappor och ledare att kunna söka ekonomiskt stöd för att barnen ska kunna fortsätta idrotta.

 

Under 2022 har vi hjälpt över 200 barn att kunna fortsätta med den sport de älskar, allt från fotboll till judo. Sport som leder till samverkan och aktivitet, två viktiga faktorer i barnens liv.

 

Detta hade inte varit möjligt utan våra sponsorer som liksom oss tycker att det är viktigt att så många barn som möjligt får chansen att vara en del av det svenska föreningslivet. Det är vi djupt tacksamma för, utan er hade det inte varit möjligt.

 

God Jul och ett Gott Nytt År hälsar vi från Idrottshjälpen! 🧡

 

Dela gärna detta innehåll i dina sociala kanaler

Nyhetsbrev