Förtroendebloggen och Skoj med Tryggve & Joy

Publicerad 19 augusti 2019

Nu kan vi äntligen presentera två roliga nyheter som vi har jobbat med under en längre tid – Förtroendebloggen och den nya hemsidan för barn Skoj med Tryggve & Joy.


Förtroendebloggen

Här skriver våra representanter från Förtroendegruppen om olika ämnen som berör vår verksamhet och de fokusområden som vi jobbar med. Experterna skriver om varierande saker inom sina respektive professioner och områden så i bloggen kan du läsa om allt från hälsa och hbtq-frågor till ekonomi och familjerätt. Vår förhoppning är att Förtroendebloggen ska bli en plats där man kan hitta svar på frågor som man funderar över som förälder eller lärare, och ett naturligt ställe att surfa in på när man behöver tips och råd om saker som rör barn och elever. Våra representanter är experter på sina områden så vi kan garantera en blogg där mycket kunskap och erfarenhet finns samlad.

Klicka här för att gå till Förtroendebloggen.


Skoj med Tryggve & Joy

Skoj med Tryggve & Joy är vår helt nya sida som riktar sig till elever i årskurs F-3. Här får man lära känna Aktiv Skolas maskotar Tryggve och Joy lite bättre, samtidigt som man på ett roligt och stimulerande sätt kan öva på till exempel matte, geografi och ordkunskap. Vi har skapat en plattform för barn där vi blandar lek och lärande på ett kreativt sätt, och vår förhoppning är att sidan kommer att användas som ett komplement till undervisningen i skolan. Du som lärare kan söka bland våra kategorier och välja den som passar bäst in på det ni arbetar med just nu.

Förutom att spela spel som till exempel memory och ordjakt kan man titta på filmer med Tryggve och Joy, sjunga med i deras låt eller skaka loss framför någon av deras träningsvideos. Sidan kommer att fyllas på med fler roligheter allt eftersom men redan nu finns det mycket skojigt att hitta på.

Klicka här för att gå till Skoj med Tryggve & Joy.

Dela gärna detta innehåll i dina sociala kanaler

Nyhetsbrev